Core Strenghts SDI 2.0

Luo tuloksia suhteiden kautta

Suhteemme vaikuttavat jokapäiväisiin tuloksiimme. Hyvät suhteet luovat hyviä tuloksia ja huonot voivat vaikeuttaa niiden syntymistä. Jos opimme, miten muut haluavat tulla kohdelluiksi – mikä palkitsee heitä ja mitä he arvostavat, voimme käyttää näitä odotuksia yhteistyömme kehittämiseen.

Core Strengthin SDI 2.0:n avulla kehität johtajuuttasi, rakennat vahvoja ja toimivia tiimejä ja hallitset konflikteja tehokkaasti. Kehität viestintääsi ja toimintatapaasi. Kun voit puhua vastaanottajan kanssa hänen motiivinsa mukaan, niin tavoitat hänet paremmin. Sekä töissä että yksityisissä suhteissasi.

Core Strenghts – suhdeäly RQ

Core Strengths® saa virtansa SDI 2.0: sta (Strength Deployment Inventory 2.0). Tämä palkittu, tieteellisesti validoitu arviointi koostuu neljästä eri näkökulmasta. Se mittaa ydinmotiivejasi, miten toimit konfliktissä, vahvuuksiasi ja sitä, kuinka vahvuuksiasi voidaan käyttää liikaa rajoittavalla tavalla. Nämä neljä suhdeäly RQ:n kautta toimitettua näkökulmaa, auttavat sinua ja tiimejäsi rakentamaan luottamusta ja luomaan tuottavia suhteita.

RQ-suhdeälyn avulla SDI 2.0 voi auttaa meitä ymmärtämään, miksi toimimme siten kuten toimimme ja miten suhtaudumme muihin. Sen sijaan, että keskittyisimme vain siihen, mitä teemme.

Käyttämällä RQ:ta tarjoaa SDI 2.0 yhteisen kielen ymmärtääksesi, mikä on tärkeää ympärilläsi oleville ihmisille ja kuinka te voitte työskennellä tehokkaammin yhdessä. Se tarjoaa työkaluja oikeiden vahvuuksien valitsemiseen jotta voit tehdä oikeita päätöksiä, myös suurilla panoksilla.

SDI 2.0 näyttää, mikä sinua motivoi. Sinussa on uniikki sekoitus kolmea motiivia – ihmiset, tulokset ja rakenne. Nämä motiivit vaikuttavat siihen, miten suhtaudut koko elämääsi.

Käyttäytymisen ja vahvuuksien lisäksi motiivisi kuvaavat sitä, kuka olet sisimmässäsi ja näyttää miksi teet niin kuin teet. SDI 2.0 ohjaa RQ:ta, jota tarvitset parempien valintojen tekemiseen

Core Strenghtin alusta aina saatavilla

Digitaalinen alusta tarjoaa helpon ja nopean pääsyn omaan ja tiimisi tapaan kommunikoida.

Core Strength -alustan avulla saat:

• henkilökohtainen SDI 2.0 -kartoitustuloksesi selkeästi esitettynä motiiveineen, vahvuuksineen, liiallisine vahvuuksineen ja konfliktiprosessineesi,

• mahdollisuus verrata profiileja kollegojesi kanssa, jotta voit käyttää oikeaa viestintää sekä suunnitella ja toteuttaa tehokkaita esityksiä,

• tiimin vahvuudet voidaan yhdistää yhteiseksi vahvuusportretiksi, jota voidaan käyttää tehokkaiden tiimien yhdistämiseen ja rekrytointiin,

• saat ohjeistusta sähköpostien kirjoittamiseen tai puheluiden ja tapaamisten käsittelemiseen.