Coachmore – sinun potentiaalisi toimittaja

Coachmore Ab Oy
Nina Wendelin

Sertifioitu ammatti coach PCC/ICF, Diplomi Tiimi- ja ryhmäcoach, SDI 2.0 Core Strengths fasilitaattori, yrittäjä, KTM

Yhteyslomake

FAQ Coaching

Coaching on ajattelua herättävää ja luovaa kumppanuutta prosessissa, joka inspiroi asiakasta henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa täysipainoiseen hyödyntämiseen.

Tämä on International Coaching Federationin (ICF) määritelmä coachingistä.  ICF  on suurin maailmanlaajuinen sertifioitujen coachien ammattijärjestö, joka perustettiin vuonna 1996.

Coaching keskittyy henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen. Coaching on aina räätälöity yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle ja tekee tutkitusti todellisen ja mitattavan eron. Coach toimii ajattelukumppanina ohjaamassa sinua eteenpäin. Coach rohkaisee itsetutkiskeluun suoran kommunikoinnin avulla ja esittää voimakkaita kysymyksiä, jotta sinä asiakkaana saat oivalluksia ja löydät uusia ratkaisuja.

Coaching voidaan nähdä investointina elämään sekä yksityisesti että ammatillisesti.

Ammatticoach on suorittanut ICF-akkreditoidun coachingkoulutuksen ja suorittanut sekä suullisen että kirjallisen tentin osaamisestaan saadakseen coachingsertifikaatin. International Coaching Federationin ICF on suurin maailmanlaajuinen coachien ammattijärjestö ja pitää erittäin korkeaa standardia koulutuksen järjestäjille ja ammattimaisille coacheille.

Coaching on tuoretavaraa, joten ammatticoach ylläpitää laatutasonsa jatkuvalla täydennyskoulutuksella ja sertifikaattinsa jatkuvalla uusimisella. Ammattimainen coach noudattaa ja hallitsee ICF: n eettiset ohjeet ja ydinosaamiset.

Tutustu coachiisi ennen kuin aloitatte ja tarkista, että coach on ammattimainen. Coachin ammattinimike ei ole suojattu, joten tarkista, että coachilla on sertifiointi ja että se on voimassa. Coaching perustuu kumppanuuteen, joten on tärkeää, että sekä tunteesi coachisi kohtaan että coachin pätevyys ovat oikeat.

Jos haluat kasvaa ammatillisesti ja henkilökohtaisesti, coaching sopii sinulle. Useimmat haluavat kehittyä ja hyötyvät tällaisesta kasvusta!

Se on niin fantastista, sillä jos halua löytyy, voit vaikuttaa suurimpaan osaan asioista. Meillä kaikilla on loputtomasti potentiaalia sisällämme, jonka voimme coachingin avulla kaivaa esiin. Usein on olemassa esteitä, joiden kanssa työskentelemme. Olemme kaikki johtajia omassa elämässämme.

Sinulla, joka tulet coachattavaksi, on vastuu haluta kehitystä ja muutosta elämässäsi ja olla valmis ottamaan ne askeleet, joita tarvitset päästäksesi sinne. Joskus meidän täytyy ottaa pikkuisia askelia, joskus pitkiä harppauksia tai jotain siltä väliltä.

Erittäin tärkeä osa työtä tehdään coachingkeskustelujen välillä reflektion ja niiden askelten muodossa, joista olemme sopineet.

Terapia keskittyy siihen, mitä on jo tapahtunut, tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Terapiassa voit työskennellä syvempien henkisten haasteiden, kuten masennuksen, ahdistuksen ja trauman kanssa. Terapiassa työskennellään usein diagnoosin ympärillä.

Coaching keskittyy pääosin nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Coachingissä työskentelet henkilökohtaisen kehityksen ja ammatillisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kyse on ennaltaehkäisystä, kehittämisestä ja pyrkimisestä kukoistamiseen ja täyden potentiaalisi löytämiseen. Työskentelemme perspektiivin, henkisten esteiden ja mindsetin kanssa.

Coachingiin osallistutaan yleensä 1-3 kertaa kuukaudessa. Sopiva tahti on yksilöllistä.

Joskus halutaan aloittaa yhdellä testitapaamisella. Yksi istunto voi olla 45 min tai 60 min. Coachingiin käyttämäsi aika vaikuttaa monin tavoin sekä yksityiselämään että työelämään. Olet sen ajan arvoinen!