Höjdpunkter 2023, välkommen 2024!

Jag vill så här i början av det nya året 2024 blicka tillbaka på året som gått och rikta ett stort tack till samarbetspartners, klienter, coachkolleger, nätverk både inom branschen och utanför, samt alla värdefulla kontakter via some och i IRL. Alla ni är enormt betydelsefulla och viktiga och möjliggör att jag får arbeta med något som känns meningsfullt och viktigt!

Jag har under året som gått bland annat fått jobba som leverantör av coachingtjänster med några fantastiska samarbetspartners. Förutom klientarbetet har det varit väldigt fint och lärorikt att på nära håll få följa med arbetet som de här företagen gör inom branschen.

Under året investerade jag i nya webbsidor, som på ett både innehålls- och visuellt plan återspeglar mig och min verksamhet som professionell coach.

Jag känner en tacksamhet och glädje över att nästan 90 klienter har gett mig förtroendet och tilliten att vara deras certifierade coach.

Totalt har jag hållit över 600 coachingmöten med fokus på ämnen som tillväxt som ledare, teamutveckling, företagande, välmående, personlig utveckling och karriärutveckling. Vill du veta mer om ledarskapscoaching se här https://www.coachmore.fi/for-foretag/. Jag har arbetat på svenska, finska och engelska. De digitala möjligheterna har gjort att jag kunnat coacha klienter över hela Finland, Sverige, Mellaneuropa, Afrika och USA.

Min avslutade mentorcoachingutbildning har tagit min coaching till en ny nivå.

Under det gångna året har jag varit mer aktiv på sociala medier och skrivit flera artiklar om ämnen som ligger mig nära.

Jag har medvetet stått utanför bekvämlighetszonen i stretchzonen, vilket har möjliggjort min personliga och professionella tillväxt. Många av de prestationer jag nämnt här har inte kommit av en slump, utan genom att sätta upp tydliga mål och arbeta envist mot dem. Det har funnits stunder med medvind och stunder med motvind, men målen har varit min ledstjärna som gjort det lättare att hålla kursen. Ibland har det handlat om att ha modet att stanna upp, utan att pressa för hårt.

Jag har påminnt mig om vikten av att prioritera sömn, yoga, tid med mina tre flickor och man, promenader med pudeln Cole och gymtid, då dessa utgör grunden för att förverkliga mina ambitioner.

Vad ser jag framemot år 2024?

Redan i januari reser jag till Stockholm för att påbörja min utbildning mot att bli diplomerad teamcoach enligt ICF, International Coaching Federation https://coachingfederation.org/.  Från och med april öppnar jag upp för att arbeta som teamcoach med grupper och team som strävar mot att bli effektiva och högpresterande.

Jag ser också fram emot att snart ta mitt professionella coaching PCC-nivåcertifikat, enligt International Coaching Federation.

Jag kommer fortsätta jobba med det fantastiska motivationskartläggningsverktyget, SDI 2.0 Core Strengths https://www.coachmore.fi/motivationsanalys/, för att utveckla individer och team genom att finna drivkrafter, styrkor, överdrivna styrkor och konfliksekvenser. Det här verktyget passar utmärkt att kombinera med teamcoaching.

Jag ser fram emot att fortsätta mina tidigare samarbeten och skapa nya partnerskap med organisationer och företag, att delta i många möten och fortsätta att utvecklas som professionell coach och företagare.

Resan fortsätter och man vet aldrig vilket frö som börjar växa och blomma och det är just det som gör det så roligt och spännande!

Nina Wendelin certifierad coach och företagare på Coachmore