Välkommen till Coachmore

Nina coaching at Coachmore

Jag är så ivrig över att börja hösten med splitternya webbsidor. Bakom sidorna ligger ett underbart, givande och digert arbete tillsammans med proffsiga webbdesigner Elin Nyman, på E Nyman Design https://www.enymandesign.com/ och kreativa fotograf Marie Lillhannus på Picmi https://www.picmi.fi/. Piia Varismäki på Zeepra Beauty https://zeepra.business.site/ har använt mitt ansikte som målarduk och med sina magiska händer gjort mig vacker. Flera andra har också bidragit, ibland med mycket kort varsel. Ett särskilt tack till Olli! Ett jättevarmt tack till alla som varit involverade – ni vet vem ni är!

Vi har bollat idéer och visionerat – det har varit mycket skratt och leenden men också otålighet då målet känts långt borta. Men med hjälp av delmål och lite jävlar anamma är målet nått!  Det är ju ofta de där lite jobbigare känslorna som ger den där sparken i baken då den behövs som allra mest. Så fyller man på med en god pasta och ett glas gott på en mysig italiensk restaurang tillsammans med projektteamet och det känns igen lätt och klart!

Coachmores tjänster

Jag är världens tacksammaste som får arbeta med min passion som professionell coach tillsammans med mina underbara klienter och mycket givande samarbeten. För mig som coach är professionalitet, utveckling och fokus på lösningar viktigt, utan att glömma lekfullheten och det överraskande.

Coachmore erbjuder coachingtjänster för företag https://www.coachmore.fi/for-foretag/ och privatpersoner https://www.coachmore.fi/for-dig/. Verktygshelheter jag arbetar med är motivationsanalys SDI 2.0 Core Strenghts för både team och individer.  Jag håller även föreläsningar och webbinar, skräddarsytt enligt ert behov.

Om du är nyfiken på hur coachingen kan bidra för just dig eller er som företag – välkommen och bekanta dig med webbsidorna och/eller boka smidigt tid för ett intro möte! Jag finns här för att hjälpa dig/er vare sig det handlar om professionell eller personlig utveckling!

Nina certifierad coach och företagare på Coachmore