Coachmore

Nina Wendelin

Coachina autan sinua löytämään ainutlaatuisen polkusi ja itsejohtamisen kautta pääsemään sinne, missä haluat olla – ihmisenä ja johtajana. Henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla. Työskentelen yritysten, organisaatioiden ja yksityishenkilöiden kanssa. Ihmisten kanssa, jotka haluavat kehittyä ja joilla on halu oppia lisää itsestään. Riippumatta siitä, tunnetko olevasi voimakas, heikko vai jotain siltä väliltä. Työskentelen johtajien, asiantuntijoiden, toimitusjohtajien, tutkijoiden, opiskelijoiden – ihmisten kanssa.

Yhdessä löydämme täyden potentiaalisi ja työskentelemme tavoitteesi eteen.

Coaching on ajattelua herättävää ja luovaa kumppanuutta prosessissa, joka inspiroi asiakasta henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa täysipainoiseen hyödyntämiseen.

Tämä on International Coaching Federationin (ICF) määritelmä coachingistä. ICF on vuonna 1996 perustettu coachien suurin ammattijärjestö.

Yhdessä muutosprosessissasi - siemenestä täyteen kukkaan

Coaching on asiakkaan ja coachin välistä kumppanuutta. Olen sinua varten, joka kaipaat muutosta, uutta ajattelua ja kehitystä. Yhdessä löydämme potentiaalisi ja työskentelemme kohti päämäärääsi, välitavoitteiden avulla. Riittää, että olet aito oma itsesi, haluat kehittyä ja olet valmis ottamaan askelia kohti tavoitettasi.

Coachaan aina ihmistä, ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Toiveeni on luoda turvallisen tilan sinulle tutkia ja oppia itsestäsi. Näen sankarin kaikissa asiakkaissani. Me kaikki haluamme tulla nähdyksi, vahvistetuksi ja kohdelluksi kunnioituksella. Näin lupaan kohdata sinut.

Coachina haastan välillä ystävällisyydellä – herätäkseni tietoisuutta,  oivalluksia ja uusia näkökulmia sinulle.

Olen ICF-sertifioitu ammatticoach, jolla on yli 15 vuoden kokemus sekä käytännön että teoreettisesta työstä ihmispotentiaalin parissa.

Siellä missä sinä olet

Coaching pidetään lähtökohtaisesti etätapaamisina, mikä on sekä aika- että sijaintitehokasta. Lähitapaamiset sopimuksen mukaan sopivat myös hyvin. Toimistotilat löytyvät Helsingissä sekä Kemiönsaarella Suomessa. Työkielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Varaa helposti aika!

Seuraavat vaikutukset on mitattu Ninan coachingista

0

%

Kasvu itsensä johtamisessa

0

%

Johtamisen kehitys

0

%

Itsemyötätunnon kasvu

Näin se toimii

Ennen kuin aloitamme coachingyhteistyön, pidämme ensimmäisen tapaamisen, niin sanotun perustakeskustelun. Perustakeskustelu, joka kestää 30 minuuttia, sisältää seuraavat asiat;

  • Mitä ammatticoaching tarkoittaa
  • Odotuksesi coachingistä
  • Coaching vs. konsultointi, työnohjaus, mentorointi ja terapia.

Jos meidän välinen yhteistyö tuntuu hyvältä, varaamme ensimmäisen tapaamisen verkossa tai fyysisenä tapaamisena sopimuksen mukaan.

 

Aloitamme aina siitä missä olet juuri nyt – nykytilanteestasi. Kehittyäksemme ja kasvaaksemme tarvitsemme itsetuntemusta, arvojen ja vahvuuksien kautta. Ne muodostavat vahvan alustan coachingille. Ammatticoachina minulla on laaja valikoima tehokkaita työkaluja näiden työstämiseen. Coachina esitän kysymyksiä, en saadakseni vastauksia itselleni, vaan tarkoituksena on kannustaa sinua syvempään itsetietoisuuteen ja kasvuun – kohti tavoitettasi.

Coachingissä työskentelemme aina kohti tavoitetta, motivaation ja tasapainon kautta. Itsejohtaminen – miten pääsen sinne, minne haluan? Työskentelemme osatavoitteiden kanssa kohti kokonaisvaltaista tavoitetta. Tapaamisten välillä jatkat työskentelyä niiden askelien parissa, jotka haluat ottaa.

Coaching voidaan pitää etätapaamisina, mikä on sekä aika- että sijaintitehokasta. Lähitapaamiset sopivat myös hyvin. Toimistotilat löytyvät Helsingissä sekä Kemiönsaarella Suomessa. Työkielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Lämpimästi tervetuloa, ainut mitä tarvitset on että olet oma itsesi ja toivot kehittymistä!

SDI 2.0 Core Strengths

Motivaatioanalyysi

Suhteemme vaikuttavat tuloksiin, joita saavutamme joka päivä. Hyvät suhteet luovat hyviä tuloksia ja huonot voivat estää tuloksia. Kun opimme, miten itseämme ja muita haluamme kohdeltavan – mitkä ovat motivaatiotekijämme, jotka saa asioita tapahtumaan, mitä vahvuuksiamme ja liioiteltuja vahvuuksiamme meillä on ja miten toimimme konflikteissa, voimme käyttää tätä tietoa nostaaksemme yhteistyömme aivan uudelle tasolle.

SDI 2.0 Core Strengths:in avulla kehität johtajuuttasi, rakennat vahvoja ja toimivia tiimejä ja hallitset konflikteja tehokkaasti. Kehität viestintääsi ja toimintatapaasi. Koska voit puhua vastaanottajalle hänen motiivinsa mukaan, tavoitat hänet paremmin. Sekä töissä että yksityisissä suhteissasi.

Se oli erittäin rohkaisevaa ja auttoi lisäämään itseluottamustani. Nautin todella työskentelystä Ninan kanssa. Mielestäni hän teki todella hyvää työtä kysyessään oivaltavia ja joskus vaikeita kysymyksiä, jotka todella haastoivat minut. Pidin todella Ninan energiasta ja motivaatiosta sekä coachingin ja terapian välisen eron selkeästä esille tuomisesta.
Työskentely Ninan kanssa oli todella palkitsevaa. Tapaamisten aikana sain uusia oivalluksia ja konkreettisia tavoitteita. Coaching johti tuloksiin, joita en olisi koskaan saavuttanut yksin.
Nina on erittäin sympaattinen ja täysammattilainen. Hän on loistava kuuntelija ja osaa kysyä oikeita kysymyksiä. Olen aina tuntenut oloni mukavaksi hänen kanssaan coachingvuosien aikana ja aion jatkaa hänen coachattavana jatkossakin. Olen saavuttanut monia tavoitteita ja kasvanut ihmisenä.
Coaching on antanut minulle aikaa pohtia omia tavoitteitani, ajatuksiani ja tunteitani. Coachingin ansiosta olen saanut monia tärkeitä oivalluksia.
Jatkuva coaching on tärkeä tuki kehitykselleni. Nina on empaattinen, itsevarma ja sitoutunut coach. Hän säteilee lämpöä ja samalla rauhallista päättäväisyyttä, joka saa minut asiakkaana tuntemaan oloni turvalliseksi, nähdyksi ja kuulluksi matkalla kohti tavoitettani.
Nina on ammattitaitoinen, luotettava ja hyvä ohjaamaan keskustelua eteenpäin. Jännittävää ja yllättävää. Suuri osa siitä, mistä haaveilin ja ajattelin coachingin aikana, on toteutunut.
Arvostin coachaajan innokkuutta ja kannustusta. Se oli mukava tuki, kun opettelin uudenlaista itsetuntemusta. Coaching lisäsi ymmärrystä omista vahvuuksista ja arvoista.
Previous slide
Next slide