Löydä avain potentiaaliisi

Työskentele kanssani

Meillä kaikilla on tavoitteita, jotka haluamme saavuttaa, haasteita, joiden kanssa kamppailemme, ideoita, jotka tarvitsevat kartoitusta. Se voi olla vahvuuksien, tasapainon, rohkeuden, turvantunteen, motivaation tai kenties inspiraation löytämistä.

Coaching on kumppanuutta coachin ja coachattavan välillä. Coach on sinua varten, joka kaipaat muutosta, uutta ajattelua ja kehitystä. Yhdessä löydämme potentiaalisi ja työskentelemme kohti tavoitettasi virstanpylväiden avulla. Kasvaaksemme – toimitusjohtajana, johtajana, työnjohtajana, asiantuntijana, vanhempana, visionäärinä ja ihmisenä tarvitsemme itsetietoisuutta – kuka minä olen ja minne olen menossa.

Miksi coaching?

Coaching auttaa ottamaan enemmän vastuuta, mikä vaikuttaa niin ammatillisella kuin henkilökohtaisella tasolla. Toimimme paremmin ja kestävämmin ja tulemme onnellisemmiksi. Tiedämme, että aktiivinen fyysinen elämäntapa on hyväksi meille, ja sama pätee mielemme kohdalla. Coaching johtaa myös positiiviseen vaikutukseen lähipiirissäsi, joka leviää edelleen kuin renkaat veden pinnalla ja johtaa lopulta parempaan maailmaan.

Miten kohtaan sinut

Coachaan aina ihmistä - ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Näen sankarin kaikissa asiakkaissani. Me kaikki haluamme tulla nähdyksi, vahvistetuksi ja kohdelluksi kunnioittavasti. Näin lupaan kohdata sinut. Coachina minun täytyy joskus myös ”ravistaa” sinua ja herättää tietoisuutta - luodakseni oivalluksia ja uusia näkökulmia sinulle.

Sinun prosessisi

Minua motivoi se, että voin auttaa asiakastani kasvamaan muutosprosessissaan. Aloitamme siitä missä olet. Riittää, kun olet oma itsesi ja sinulla on halu kehittyä.

Aina luottamuksella

Minulle on äärimmäisen tärkeää työskennellä kunnioittavasti ja luottamuksellisesti. Minulle on tärkeää luoda turvallinen tila asiakkaalleni coachauksen aikana. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, päivän kunnon mukaan!

Miksi coaching?

Coaching auttaa ottamaan enemmän vastuuta, mikä vaikuttaa niin ammatillisella kuin henkilökohtaisella tasolla. Toimimme paremmin ja kestävämmin ja tulemme onnellisemmiksi. Tiedämme, että aktiivinen fyysinen elämäntapa on hyväksi meille, ja sama pätee mielemme kohdalla. Coaching johtaa myös positiiviseen vaikutukseen lähipiirissäsi, joka leviää edelleen kuin renkaat veden pinnalla ja johtaa lopulta parempaan maailmaan.

Miten kohtaan sinut

Coachaan aina ihmistä – ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Näen sankarin kaikissa asiakkaissani. Me kaikki haluamme tulla nähdyksi, vahvistetuksi ja kohdelluksi kunnioittavasti. Näin lupaan kohdata sinut. Coachina minun täytyy joskus myös ”ravistaa” sinua ja herättää tietoisuutta – luodakseni oivalluksia ja uusia näkökulmia sinulle.

Sinun prosessisi

Minua motivoi se, että voin auttaa asiakastani kasvamaan muutosprosessissaan. Aloitamme siitä missä olet. Riittää, kun olet oma itsesi ja sinulla on halu kehittyä.

Aina luottamuksella

Minulle on äärimmäisen tärkeää työskennellä kunnioittavasti ja luottamuksellisesti. Minulle on tärkeää luoda turvallinen tila asiakkaalleni coachauksen aikana. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, päivän kunnon mukaan!

Nina Wendelin

Sertifioitu ammatticoach ICF, PCC taso, Diplomi Tiimi- ja ryhmäcoach ICF, CoreStrengths SDI 2.0 -sertifioitu fasilitaattori, mentori ja KTM, yrittäjä, kolmen tytön äiti, koiranomistaja, kaupunki- ja saaristoasukas.

Toimin yksilö-, business- ja johtamiscoachina sekä Tiimi- ja ryhmäcoachina, kansallisesti, kansainvälisesti ja globaalisti. Työskentelen yritysten, järjestöjen, yhdistysten ja yksityisten asiakkaiden kanssa. 

Svenska handelshögskolan ”Hankenilla” opiskelusta lähtien minulla on ollut palava kiinnostus ihmisten kehittämisen parissa työskentelemiseen. Olen työskennellyt eri toimialoilla ja useiden eri johtajien kanssa. Muun muassa rekrytoinnin, headhuntingin ja vuokratyöntekijöiden palkkaamisen parissa.

Työskentelen yleensä etänä koko maailma työkenttänä, mutta tapaan myös mielelläni kasvotusten. Työtilani ovat Helsingissä ja Kemiönsaarella Suomessa. Työkieleni ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Lämpimästi tervetuloa ottamaan yhteyttä!

ELINIKÄINEN OPPIMINEN

Panostan jatkuvasti kehittämiseeni, mikä on minulle erittäin tärkeä osa coachina työskentelyä, jotta voin kehittää ja ylläpitää coachingin ammattitaitoa ja laatua. Se on myös ICF:n International Coaching Federationin vaatimus.

Koulutustaustani

 • Diplomi Tiimi- ja ryhmäcoach ICF
 • MCP Mentorcoahing-ohjelma
 • CoreStrengths SDI 2.0 -sertifioitu fasilitaattori
 • Sertifioitu ammatti coach PCC/ICF
 • Coaching diplomikoulutus
 • Kauppatieteiden maisteri, yritysjohtaminen ja organisaatio

Valikoima jäsenyyksiä ja aktiviteetteja

 • ICF Global och ICF Finlandin jäsen
 • ICF Finland Executive & Leadership oppimisryhmä
 • ICF Finland Svenska grupp
 • Coaching Supervision
 • Coachingohjelma ammattikorkeakoulu- ja yliopisto opiskelijoille sekä väitöskirjaopiskelijoille
 • Mentorointiohjelma
 • Avustaja  coachingkoulutuksissa sertifionti- ja diplomitasolla
 • Osallistuminen diplomi- ja sertifiontikokeisiin

Lisätietoja coachingistä löytyy osoitteesta ICF Global

Ammatticoachina noudatan eettisiä ohjeita, jotka löytyvät linkin takaa tässä: https://coachingfederation.org/ethics/code-of-ethics

FOKUS POTENTIAALISSA

Minulle fokus on aina ollut ihmisissä ja olen nähnyt ihmiset yrityksen suurimpana pääomana ja resurssina. Coachaava johtajuus luo edellytyksiä kehittymiselle, antaa vastuuta luottamuksella, on rohkeutta, avoimuutta muutokselle ja viimeisenä muttei vähäisimpänä haavoittuvuutta. Rohkeutta olla johtajan roolissa, mutta samalla myös uskaltaa näyttää taustalla olevaa henkilöä tunteineen.

Nykymaailmassa, jossa on monia haasteita, on erityisen tärkeää katsoa ulospäin ja ottaa huomioon kysymykset siitä, miten minä ja yritys edistämme parempaa ja kestävämpää maailmaa.

Kun tulin kosketuksiin coachingin kanssa, kirjaimellisesti kaikki palapelin palaset loksahtivat paikoilleen. Omien arvojen mukaisen potentiaalin löytämisen mahtavuus ja sen tuoma vaikutus ei vain itselle vaan myös lähiympäristölle ja kauempana oleville on kuin suloista musiikkia.

Ammatticoachingissä on sekä kovia että pehmeitä arvoja hienossa yhdistelmässä. Tavoitteet, toiminta ja tulokset – tunnekokemukset, luottamus ja läsnäolo. Minun motivaationi on työskennellä sen eteen, että mahdollisimman monet ihmiset kokevat tämän muutoksen ajattelutavassaan.

Visio

Auttaa ihmisiä itseohjautuvuuden kautta elämään – ammatillisesti ja yksityisesti selkeydellä, merkityksellä ja intohimolla.

Edistää kukoistavia työpaikkakulttuureja, joissa on hyvinvoivia työntekijöitä.

Auttaa löytämään turvaa jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, siten että pystyy navigoimaan epävarmuudessa sekä keskittymään uudistumiseen ja ratkaisuihin.

OLEN SAANUT ASIAKKAILATANI KESKIARVION 9,9/10

Näin se toimii

Ennen kuin aloitamme coachingyhteistyön, pidämme ensimmäisen tapaamisen, niin sanotun perustakeskustelun. Perustakeskustelu, joka kestää 30 minuuttia, sisältää seuraavat asiat;

 • Mitä coaching on
 • Odotuksesi coachingistä
 • Coaching versus konsultointi, työnohjaus, mentorointi ja terapia.

Jos meidän välinen yhteistyö tuntuu hyvältä, varaamme ensimmäisen tapaamisen verkossa tai fyysisenä tapaamisena sopimuksen mukaan.

Aloitamme aina siitä missä olet juuri nyt – nykytilanteestasi. Kehittyäksemme ja kasvaaksemme tarvitsemme itsetuntemusta, arvojen ja vahvuuksien kautta. Ne muodostavat vahvan alustan coachingille. Ammatticoachina minulla on laaja valikoima tehokkaita työkaluja näiden työstämiseen. Coachina esitän kysymyksiä, en saadakseni vastauksia itselleni, vaan tarkoituksena on kannustaa sinua syvempään itsetietoisuuteen ja kasvuun – kohti tavoitettasi.

Coachingissä työskentelemme aina kohti tavoitetta, motivaation ja tasapainon kautta. Itsejohtaminen – miten pääsen sinne, minne haluan? Työskentelemme osatavoitteiden kanssa kohti kokonaisvaltaista tavoitetta. Tapaamisten välillä jatkat työskentelyä niiden askelien parissa, jotka haluat ottaa.

Coaching voidaan pitää etätapaamisina, mikä on sekä aika- että sijaintitehokasta. Lähitapaamiset sopivat myös hyvin. Toimistotilat löytyvät Helsingissä sekä Kemiönsaarella Suomessa. Työkielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Lämpimästi tervetuloa, ainut mitä tarvitset on että olet oma itsesi ja toivot kehittymistä!

Jatkuva coaching on tärkeä tuki kehitykselleni. Nina on empaattinen, itsevarma ja sitoutunut coach. Hän säteilee lämpöä ja samalla rauhallista päättäväisyyttä, joka saa minut asiakkaana tuntemaan oloni turvalliseksi, nähdyksi ja kuulluksi matkalla kohti tavoitettani.
Nina on ammattitaitoinen, luotettava ja hyvä ohjaamaan keskustelua eteenpäin. Jännittävää ja yllättävää. Suuri osa siitä, mistä haaveilin ja ajattelin coachingin aikana, on toteutunut.
Arvostin coachaajan innokkuutta ja kannustusta. Se oli mukava tuki, kun opettelin uudenlaista itsetuntemusta. Coaching lisäsi ymmärrystä omista vahvuuksista ja arvoista.
Coaching on antanut minulle aikaa pohtia omia tavoitteitani, ajatuksiani ja tunteitani. Coachingin ansiosta olen saanut monia tärkeitä oivalluksia.
Nina on erittäin sympaattinen ja täysammattilainen. Hän on loistava kuuntelija ja osaa kysyä oikeita kysymyksiä. Olen aina tuntenut oloni mukavaksi hänen kanssaan coachingvuosien aikana ja aion jatkaa hänen coachattavana jatkossakin. Olen saavuttanut monia tavoitteita ja kasvanut ihmisenä.
Työskentely Ninan kanssa oli todella palkitsevaa. Tapaamisten aikana sain uusia oivalluksia ja konkreettisia tavoitteita. Coaching johti tuloksiin, joita en olisi koskaan saavuttanut yksin.
Se oli erittäin rohkaisevaa ja auttoi lisäämään itseluottamustani. Nautin todella työskentelystä Ninan kanssa. Mielestäni hän teki todella hyvää työtä kysyessään oivaltavia ja joskus vaikeita kysymyksiä, jotka todella haastoivat minut. Pidin todella Ninan energiasta ja motivaatiosta sekä coachingin ja terapian välisen eron selkeästä esille tuomisesta.
Previous slide
Next slide