Tervetuloa Coachmoreen

Nina coaching at Coachmore

Hienoa päästä aloittamaan syksy upouusilla Coachmoren verkkosivuilla. Sivujen takana on ihana, antoisa ja laaja työ yhdessä ammattimaisen webbisivujen suunnittelijan Elin Nymanin kanssa, E Nyman Designista https://www.enymandesign.com/ ja luovan valokuvaajan Marie Lillhannuksen kanssa Picmistä https://www.picmi.fi/. Piia Varismäki Zeepra Beautysta https://zeepra.business.site/ käytti kasvojani maalauskankaana ja teki minut kauniiksi taianomaisilla käsillään. Useat muutkin ovat osallistuneet, joskus hyvin lyhyellä varoitusajalla. Erityiskiitos Ollille! Suuri ja lämmin kiitos kaikille mukana olleille – tiedätte keitä olette!

Sivut ovat syntyneet ideapalloittelulla ja visioilla – on ollut paljon naurua ja hymyä, mutta myös kärsimättömyyttä, kun tavoite on tuntunut kaukaiselta. Osatavoitteiden avulla ja hieman jääräpäisyydellä tavoite on saatu maaliin. Usein juuri ne hieman hankalat tunteet antavat sen potkun takapuoleen silloin kun sitä tarvitaan eniten. Hyvä pasta ja lasillinen viihtyisässä italialaisessa ravintolassa yhdessä projektitiimin kanssa ja taas on tuntui selkeältä ja helpolta!

Coachmoren palvelut

Olen kiitollinen, että saan herätä joka aamu ja työskennellä intohimoni parissa ammatticoachina yhdessä ihanien asiakkaitteni ja erittäin palkitsevien yhteistyökumppanieni kanssa. Minulle coachina ammattimaisuus, kehitys ja ratkaisukeskeisyys ovat tärkeitä asioita, unohtamatta leikkisyyttä ja yllättävyyttä.

Tarjoan coaching-palveluita yrityksille https://www.coachmore.fi/fi/yrityksille/ sekä yksityishenkilöille https://www.coachmore.fi/fi/sinulle/. Työkalukokonaisuuksia, joita käytän ovat motivaatioanalyysi SDI 2.0 Core Strenghts sekä tiimeille että yksilöille. Pidän myös luentoja ja webinaareja, jotka räätälöidään tarpeittesi mukaan. Jos olet utelias siitä, miten coaching voi auttaa sinua tai yritystänne – tervetuloa tutustumaan verkkosivuihin ja/tai varaamaan helposti aika esittelytapaamiselle!

Olen täällä auttamassa sinua/teitä olipa kyse sitten ammatillisesta tai henkilökohtaisesta kehityksestä!

Nina, sertifioitu coach ja yrittäjä Coachmore